Jag och mina naglar

Jag har en sak som jag verkligen brinner för – det är mina naglar, finns nog ingen i Linköping som är lika besatt av det som jag. Jag gör iordning dem minst en gång i månaden och jag tycker verkligen att det är värt det! Jag skulle kunna göra det men där har jag satt min spärr. Genom att göra naglarna så känner jag mig fin och speciell, det ger mig självförtroende helt enkelt. Oftast brukar de göra en förlängning och formning. Det senaste har jag haft mycket spetsiga naglar, det tycker jag ser kaxigt ut så tänker fortsätta med det ett tag till. Det känns dock som att de är lite känsligare än vanlig form eftersom de blir lite mer utsatta. Sen brukar jag varje gång byta färg, gärna skrika och starka färger, jag vill gärna att folk ska se mina naglar. Ibland, men sällan, ber jag dem sätta på stenar och andra dekorer. När jag gör mina naglar så går jag alltid till Nailart N Beuty i Linköping. De är riktigt duktiga och erbjuder sina behandlingar till bra priser, vilket passar mig perfekt. De är också effektiva och noggranna. Jag har provat att göra naglarna på ett annat ställe med då tog det så lång tid, därefter har jag bara gått till Nailart N Beuty så de vet mycket väl vem jag är nu och det kommer att fortsätta vara på det viset.