Fransförlängning inför balen

Nu är det dags, om fem timmar ska vi befinna oss på hotellet i Kungälv, där vi ska gå utmed den röda mattan, fotograferas och ha en oförglömlig kväll. Jag längtar, samtidigt som det känns helt sjukt att den dagen redan är här. Att jag tar studenten om knappt två veckor. Det känns stort och spännande, samtidigt som det känns som att den säkra bubblan man är uppväxt i då spricker. Från och med då hänger det på mig, jobb, utbildning eller vad man nu ska göra. Det ligger i mina händer och det känns som att det är första gången som man behöver ta ett sånt ansvar. Men det tänket släpper jag nu, för nu är det bal som gäller. Vi ska ses om en timma tillsammans med min klass, vi ska ta lite bilder och ha kul innan det är dags att sätta sig i limmon i riktning mot den stora, snart välfyllda hotellet. Jag har förberett mig inför denna dagen… Jag har fixat naglarna, håret och ögonfransarna. det var faktiskt första gången som jag gjorde en fransförlängning och verkligen inte den sista. Jag blev supernöjd. De klistrar på fransar på mina redan befintliga så det ser väldigt naturligt ut, de är tjocka och levande. Mycket bättre än vad jag hade hoppats på, jag har sett folk med inte så bra gjord fransförlängning tidigare så därför var jag osäker tills jag hörde att en kompis hade gjort det på Jojo Lashes och resultatet blev extremt bra. Så jag rekommenderar det starkt om du som läser tidigare inte provat en fransförlängning så kan det bli riktigt bra och se naturligt ut. Om du som jag bor i Kungälv så ska du göra en fransförlängning på Jojo Lashes.