Bal och student

Här i Haninge, precis som i övriga Sverige så närmar sig både student och bal. Nästan de två största händelserna i mitt liv än så länge. Jag har lagt mycket tid på detta då det är en speciell dag och jag vill att den ska kännas speciell. Jag har tidigare gjort mina ögonfransar en gång och gjorde det igen igår, Jag har gjort det på Beauty Lashes by Suzz Skönhetssalong och jag valde att göra det där eftersom min mamma alltid har gått dit för att göra fransförlängning. De gjorde verkligen ett bra jobb och det ser så naturligt ut. Det ser ungefär ut som att jag har mycket och långa ögonfransar (precis som jag vill att det ska se ut) och att jag har mascara på dem. Och det är utan att jag behöver göra något. Så tack vare fransförlängningen här i Haninge så är de perfekta redan när jag vaknar på morgonen. Det gör att man sparar väldigt mycket tid plus att det ser riktigt bra ut. Jag kommer att vilja fortsätta göra mina fransar i framtiden och det kommer även då göras hos Suzz Skönhetssalong. De var duktiga och effektiva och har lång erfarenhet av den typen av behandlingar vilket verkligen märktes när jag var där.